Over mij

 

Amsterdam is en blijft mijn stad en waarschijnlijk ga ik hier nooit meer weg. Gelukkig denken mijn twee eigenwijze en mooie dochters (resp. 11 en 8 jaar),  hier net zo over en genieten we met zijn drieën van al het moois dat Amsterdam ons te bieden heeft. 

Ik ben communicatieadviseur bij DAS, maar blog hier op persoonlijke titel. Social media, pers en reputatiemanagement maken een groot deel uit van mijn werk en daarnaast kan ik mijn regelneefkant ook inzetten bij het begeleiden van een aantal grote projecten.

In mijn privéleven heb ik het soms ook best druk, want het PA/taxichauffeur/kok/werkster zijn van mijn dochters kost toch altijd meer tijd dan je denkt. Hier komen gelukkig ook mijn regelneefkwaliteiten tot hun recht, zodat ik soms ook tijd overhoud voor mijn eigen vrienden ;-). Ik hou van mensen, vind het leuk om ze te observeren, met ze te praten en naar ze te luisteren en soms heel hard om en natuurlijk ook met ze te lachen. Daarom ben ik vermoedelijk ook zo dol op Twitter.

Ik geloof niet zo in goede voornemens. Als je iets wilt veranderen, dan moet je dat gewoon doen. Maar stiekem heb ik er toch wel één voor 2011, namelijk meer tijd voor mezelf creëren. Best een uitdaging voor een werkende moeder van twee kinderen.

Of me dat gaat lukken? Geen idee. Kans is groot dat je dat hier gaat lezen.

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • email
© 2011 Retje blogt Suffusion theme by Sayontan Sinha