Ik overweeg al langere tijd om te gaan bloggen, geïnspireerd door andere bloggers. Maar tegelijkertijd speelden ook vragen door mijn hoofd als: Waarom, waarover, wanneer, wie interesseert het nou en stel ik me niet heel kwetsbaar op? Ik vond het ook best griezelig, want iedereen kan het lezen en zoals we allemaal weten, wat eenmaal online staat, gaat er nooit meer af.

Nu heb ik toch mijn eerste blog geschreven. Waarom? Omdat ik het leuk en spannend vind en dat stemmetje in mijn hoofd dat me aanmoedigt om te bloggen niet ophoudt.

Veel leesplezier en laat me vooral weten wat je er van vindt!

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • LinkedIn
  • email

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

 
© 2011 Retje blogt Suffusion theme by Sayontan Sinha